برای راه‌اندازی یک سایت سه عامل اصلی نقش دارند:

۱- دامنه (Domain) یا آدرس دسترسی به سایت مانند brandgah.com

۲- هاست یا فضای میزبانی ( واقع فضای ذخیره‌سازی اطلاعات سایت)

۳- طراحی سایت یا استفاده از نرم‌افزارهای سایت‌ساز (سیستم‌های مدیریت محتوا cms)

تفاوت نمی‌کند بخواهیم  برای برند‌سازی دیجیتال طراحی سایت کنیم یا  فقط برای رونق کسب‌وکار به فکر طراحی یک وب‌سایت باشیم. امروز آسان‌ترین، قوی‌ترین، سریع‌ترین و البته کم‌هزینه‌ترین راه برای ورود به دنیای برندهای دیجیتال و راه اندازی سایت، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. در مقاله‌ی زیر دلایلی آورده شده که پس از خواندن آن مجاب می‌شویم راه سعادت در دنیای مجازی از وردپرس عبور می‌کند!

سایت چیست؟

راه‌اندازی سایت

واژهٔ وب (به معنی تار) در بسیاری از ترکیبات «اینترنتی» می‌آید. واژه وب معمولاً به‌صورت اشتباه به‌جای اینترنت به کار می‌رود اما وب در حقیقت یکی از خدماتی است که روی اینترنت ارائه می‌شود مانند پست الکترونیکی.

وب‌سایت یا معادل‌های فارسی آن وبگاه، تارگاه، تارنما و سراچه مجموعه‌ای از صفحات اینترنتی است که دارای یک آدرس اینترنتی مشترک‌ هستند. سایت‌های شرکتی را می‌توان معادل کاتالوگ‌ّهای مجازی شرکت دانست، سایت‌ّهای خبری و سرگرمی معادل مجازی رومه‌ها و مجلات و سایت‌ّهای فروشگاهی هم معادل مجازی از یک فروشگاه هستند. وب‌سایت‌ّها قابلیت ارائه‌ی اطلاعاتی نظیر متن، صدا، تصویر و فیلم به مخاطبان و همچنین قابلیت تراکنش‌های مالی در وب‌سایت‌ّها وجود دارد. مجموع این امکانات در کنار دسترسی آسان و بسیاری از مزایای دیگر دنیای مجازی روز به روز استفاده از وب‌سایت‌ها را در هر زمینه‌ی کاری‌ای گسترده‌تر می‌نماید. اولین وب‌سایت‌ توسط تیم برنزلی ، مخترع وب در سال ۱۹۹۱ طراحی شد. متن ساده‌ای تک‌رنگ، بر روی صفحه‌ای سفید که تنها چند لینک داشت. برنزلی هیچ‌گاه فکر نمی‌کرد با گذشت کمتر از سه دهه به چنین جایگاه عظیم و باورنکردنی‌ای در تمام ابعاد زندگی انسان‌ها دست پیدا کند.

هر صفحه‌ی وب‌سایت یک سند یا داکیومنت است که به زبان HTML نوشته می‌شود. یعنی هر صفحه با مجموعه‌ای از کدها طراحی می‌شود. در ابتدا کار طراحی صفحات به‌صورت استاتیک یا ایستا بود یعنی مانند یک صفحه‌ی مجله طراحی می‌شد و در دسترس عموم قرار می‌گرفت و اگر قرار بود تغییری روی آن انجام شود باید کدهای صفحه‌ی موردنظر ویرایش می‌شد. گستردگی استفاده از وب‌سایت‌ها و امکانات بی‌انتهای دنیای مجازی با ایستا و ثابت بودن صفحات وب سازگاری نداشت. فرض کنید وب‌سایتی مثل آمازون بعد از اضافه کردن هر محصول یا مقاله نیاز داشته باشد که کدهای صفحه‌ی اول سایت را ویرایش کند تا محصول یا خبر را در صفحه‌ی اول نمایش دهد! گاه این کار نشدنی است. سایت‌ّهای بزرگ خبری جهان هرلحظه یا هر ثانیه به‌روز می‌شوند.

صفحات وب پویا یا داینامیک راه‌حل این مشکل بودند. صفحاتی که ظاهری ثابت اما محتوایی متغیر دارند. برای این منظور نرم‌افزارهای تحت وبی طراحی شدند که در مرورگرها اجرا شوند و به‌وسیله‌ی آن‌ها بتوان به مدیریت وب‌سایت‌ها پرداخت. به این نرم‌افزارها «سامانه مدیریت محتوا» یا «CMS» می‌گویند.

سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟

سیستم مدیریت محتوا یا CMS در راه‌اندازی سایت چیست؟ | برندگاهسیستم مدیریت محتوا (Content management system)، یک نرم‌افزار تحت وب است که امکان انتشار، ویرایش و مدیریت محتوای سایت را از طریق مرورگرها را فراهم می‌سازد.در واقع آسان‌ترین راه برای راه‌اندازی سایت داینامیک است.

 

این نرم‌افزارهای تحت وب یک بخش مدیریت به سایت‌ّها اضافه کردند که از طریق آن می‌توان مدیریت سایت و اضافه کردن محتوا را به‌آسانی و بدون دانش برنامه‌نویسی انجام داد. با گذشت زمان و پیشرفته‌تر شدن سیستم‌ها مدیریت محتوا نقش گرافیست‌ها در طراحی و راه‌اندازی سایت (وب‌سایت‌هایی بدون پیچیدگی‌های برنامه‌نویسی، حتی فروشگاه‌های ساده) بسیار پررنگ‌تر شد.
مهم‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوای متن‌باز دنیا وردپرس، جوملا و دروپال برای سایت‌ها و مجنتو، اوپن‌کارت و پرستاشاپ برای فروشگاه‌ها هستند.

منبع : برندگاه


صفحه ای که شما به خیلی از سوالاتتون خواهید رسید سایت ,مدیریت ,یک ,طراحی ,وب ,مجازی ,است که ,مدیریت محتوای ,دنیای مجازی ,مدیریت محتوا ,استفاده از ,سیستم مدیریت محتوامنبع

برای راه اندازی یک سایت چه باید کرد؟

بازاریابی نوین

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نکس وان موزیک 2020 فايل دانلود تجهیزات آشپزخانه صنعتی کلرزن مایع مدرسه آنلاین فروش مستقیم کاغذ دیواری ایزوگام صادراتی تبریز فروشگاه آنلاین لینکدونی چاپ تیشرت پرینت لایت printlight